Natació

Set catalans convocats per a la natació artística del mundial de Fukuoka

Entre els escollits per Mayuko Fujiki hi ha Iris Tió, Emma García, Mireia Hernández Luna, Dennis González, Txell Mas, Berta Ferreras i Paula Ramírez

La Federació Espanyola de Natació ha fet pública la llista de catorze convocats per a les proves de natació artística del mundial de Fukuoka, amb la presència de set nedadors catalans. La seleccionadora estatal Mayuko Fujiki comptarà amb Iris Tió (CN Kallípolis) com a solista, que a més conformarà el duet amb Alisa Ozhogina (Sincro Sevilla). El duet mixt tècnic estarà integrat per Emma García (CN Sabadell) i Fernando Díaz del Rio (CN Las Palmas), i el mixt lliure per Mireia Hernández Luna (CN Granollers) i Dennis González (Kallípolis). Les altres catalanes en les diferents modalitats de l’equip espanyol són les habituals Txell Mas (Les Franqueses), que exerceix com a capitana, Berta Ferreras (Kallípolis) i Paula Ramírez (Kallípolis). Completen l’equip Cristina Arambula (Real Canoe), Marina García (Sincro Sevilla), Lilou Lluís (Sincro Retiro), Sara Saldaña (Sincro Retiro) i Blanca Toledano (Real Canoe).

L’equip, que aquests dies disputa els Eurogames a la població polonesa d’Oswiecim, competirà al Marine Messe Fukuoka Hall entre el 14 i el 22 de juliol, i a més de Fujiki completen l’equip tècnic les entrenadores ajudants Anna Vega, Judit Requena i Kseniya Sydorenko.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)