Natació

Helena Pérez, nova gerent del CN Sant Andreu

El Club Natació Sant Andreu ha nomenat Helena Pérez (1976) nova gerent de l’entitat. El club enforteix, d’aquesta manera, la presència femenina en l’organització, que compta amb un 60% de dones entre els seus integrants. Pérez, vinculada al club durant més de 40 anys, aporta una àmplia experiència i coneixement en gestió esportiva, així com un profund compromís amb el barri barceloní de Sant Andreu.

Pérez va començar al CN Sant Andreu com a nedadora en categories inferiors. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (INEFC), ha exercit diversos rols en la institució, des de la pràctica esportiva, com a monitora de cursos de natació, fins a funcions administratives i d’organització d’esdeveniments, com a responsable de les activitats socials des del 2000 fins al 2009. També ha ocupat càrrecs relacionats amb la gerència, i actualment és responsable del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i la Fundació del Club Natació Sant Andreu.

“Les meves arrels i el meu món estan al Club Natació Sant Andreu, un lloc on més enllà de l’esport som una comunitat unida per uns valors i una filosofia única”, afirma Pérez, que té com a principal objectiu mantenir l’essència i l’energia social que caracteritzen a la institució al mateix temps que impulsarà la innovació i la digitalització per adaptar-se al context actual. Una de les seves prioritats és millorar la qualitat del servei que ofereix als socis i sòcies mitjançant la implementació de tecnologia que millori la comunicació, gestió i connectivitat amb els usuaris. “Vull que el nostre club sigui una entitat esportiva referent 360º”, afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)