Atletisme

Jaël Bestué signa el quart registre en els 100 m de l’europeu per equips

La velocista santcugatenca, que s’ha imposat en la primera sèrie a Chorzów, ha acreditat la seva segona millor marca de sempre (11.25)

La santcugatenca Jaël Bestué s’ha classificat en una meritòria quarta posició dels 100 m en la jornada inaugural de l’europeu per equips de primera divisió, que es disputa a la població polonesa de Chorzów. Tot i quedar-se en la sortida, la recordista catalana (11.19) ha evidenciat un excel·lent moment de forma perquè ha progressat de valent per superar a totes les seves rivals –competia en la sèrie B– amb suficiència. Bestué ha signat la seva segona millor marca de sempre i ha deixat clar que té marge de millora, si poleix la posada en acció i si té rivals que la pressionin fins als metres finals. De fet, en la segona sèrie la polonesa Ewa Swoboda ha vençut amb un nou rècord dels campionats (11.09), per davant de la belga Rani Rosius (11.20) i la neerlandesa N’Ketia Seedo (11.24). Bestué competirà demà en el relleu de 4x100 m.

L’altra catalana en competició, la gavanenca Laura Redondo, en un concurs que s’ha vist perjudicat per l’aparició momentània de la pluja, ha ocupat el vuitè lloc en el llançament de martell, amb un millor intent de 67,05 m. La recordista catalana va ocupar la quarta posició ara fa dos anys (69,53 m) en aquest mateix escenari. Redondo va passar per la sala d’operacions al novembre, per una lesió al maluc, però ja ha recuperat el seu millor nivell i arribava a la cita avalada pels 71,01 m aconseguits en la final de la lliga de divisió d’honor acreditats a l’estadi Vallehermoso de Madrid.

Després de les dotze proves de la primera jornada, la selecció italiana és líder, amb 141 punts, seguida per Gran Bretanya (131,5) i Polònia (127). L’equip espanyol figura en vuitè lloc (97) de setze participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)