Waterpolo

Espanya, a les semifinals de la copa del món

L’equip de Miki Oca supera Itàlia amb molta solvència (12-5) i es jugarà el passi a la final amb els Països Baixos

La selecció espanyola ha superat Itàlia de manera molt més còmode del previst en els quarts (12-5) de la super final de la copa del món a Long Beach i la pròxima matinada (4 h per TdP) es jugarà el passi a la final contra els Països Baixos, que s’ha imposat amb molta suficiència a Nova Zelanda (15-5). En l’altra semifinal (2 h) se les heuran els Estats Units i Hongria, que també han vençut amb autoritat Israel (16-6) i Grècia (20-13), respectivament.

L’equip de Miki Oca, amb dotze de tretze jugadores catalanes, ha desactivat la zona plantejada per Carlo Silipo atacant els espais i buscant llançaments clars. El conjunt italià ha estat nefast en les accions de superioritat davant una solidària defensa hispana amb Martina Terré, escollida millor jugadora del partit, brillant sota els pals. Espanya ha anat guanyant terreny al seu rival i l’ha deixat pràcticament en blanc en els dos últims quarts (2-2, 4-3, 4-1 i 2-0). Les golejadores catalanes han estat Elena Ruiz (3), Judith Forca (2), Bea Ortíz (2), Paula Leiton (2), Anni Espar (1), Paula Prats (1) i Maica Garcia (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)