Ciclisme

Mireia Benito, bronze en l’estatal de ruta

Cap de setmana rodó per a Mireia Benito (Llorenç del Penedès, 1996) al campionat estatal a Madrid, perquè l’endemà de guanyar el seu primer títol absolut de CRI ha acabat tercera en la prova de ruta després de jugar-se el segon lloc amb Sara Martín (Movistar). La prova tenia 122,6 quilòmetres

La corredora de l’AG Insurance - Soudal Quick Step neerlandès ha entrat en el tall definitiu de la cursa a 52 quilòmetres juntament amb Mavi García (Liv), Sara Martín i Sheyla Gutiérrez (Movistar). García atacava a 26 de meta en l’Alto de la Cruz Verde i de seguida aconseguia un coixí de mig minut que li permetria sumar el seu cinquè campionat d’Espanya, el quart seguit, el dia després de ser plata en la contrarellotge a un segon de Benito. La penedesenca, que corria sense cap companya d’equip, entrava a 51 segons de García i 1 de Martín. La quarta era Gutiérrez a 5:21 i la lleidatana Iris Gómez (Massi-Tactic), vuitena a 7:04.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)