Vela

Wigforss i Ferrando, campions del mon a Sant Pere Pescador

Espanya, amb el campió estatal Joan Domingo (Nàutic Cambrils), plata per equips

El suec Henric Wigforss i la valenciana Blanca Ferrando son els vencedors del mundial de vela infantil, en categoria Optimist, que s’ha disputat a Sant Pere Pescador. Hi havia 259 regatistes que s’allotjaven al càmping La Ballena Alegre durant els vuit dies de competició, que es tancava amb un emocionant final perquè Ferrando sortia segona en la última màniga darrera la nord-americana Minx Anthony. La portuguesa Mariana Pinto i la croata Ema Grabar completaven el podi femení. Wigforss també prenia el títol a Travis Greenberg (EUA), finalment segon, in extremis i Wylder Smith (EUA) era tercer.

Itàlia va guanyar el títol per equips dissabte després de superar en la final a Espanya, que comptava amb el campió estatal Joan Domingo (Nàutic Cambrils), els balears Hugo Rodríguez i Beatriz Quintana i els valencians Blanca Ferrando i Eduardo Reyes i que va superar el bronze del 2014 al mundial d’Argentina, superant els EUA –bronze per davant de Croàcia– a la semifinal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)