Handbol

Pol Amores fa el salt al primer equip del Fraikin BM Granollers

El porter del planter signa el seu primer contracte i formarà tàndem sota els pals amb el sevillà Roberto Rodríguez (Benidorm)

El porter del planter Pol Amores (1,87 m i 87 kg), de 19 anys, fa el salt al primer equip del Fraikin BM Granollers i el curs vinent formarà tàndem sota el marc vallesà amb el sevillà Rodrigo Rodríguez, provinent del Benidorm. Amores milita al BM Granollers des dels 8 anys i ha dibuixat una trajectòria brillant en les categories de formació del club vallesà. A més, amb la selecció espanyola va assolir el títol europeu juvenil el curs passat. El porter vallesà és el tercer jugador del planter que ha signat contracte amb el primer equip el curs vinent, i s’afegeix a Víctor Romero i Ferran Castillo. Els dos porters que defensaven la porteria granollerina aquest curs han fet les maletes cap a l’estranger: Rangel Luan, al Saint-Raphael francès, i Marc Guàrdia, al Basilea suís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)