Atletisme

Esther Guerrero, onzena en els 1.500 m de la Golden Spike d’Ostrava

Dos dies després de la gran victòria en l’europeu de seleccions, a la migfondista banyolina li ha faltat frescor en els metres finals, tot i signar un bon registre de 4:06.72

La banyolina Esther Guerrero (New Balance), amb un registre de 4:06.72, s’ha classificat en onzena posició en els 1.500 m de la Golden Spike d’Ostrava en una prova en què les tres primeres han trencat la barrera dels 4 minuts. Quaranta-vuit hores després d’haver segellat una victòria de prestigi en l’europeu de seleccions a Silèsia, a la migfondista banyolina li ha faltat frescor per afrontar els metres finals de la cursa. Des del tret de sortida, la prova s’ha dividit en dos grups, amb les principals corredores etíops, capacitades per resistir l’exigent ritme imposat per les llebres, i la resta de participants. Des del segon grup, Guerrero ha progressat fins a la setena plaça en les dues últimes voltes i s’ha mantingut en aquesta posició al toc de campana. En el tram final, però, ha perdut pistonada i s’ha vist relegada a l’onzena plaça, amb un registre de 4:06.72. Aquest curs acredita els 4:03.07 aconseguits a Hengelo. Aquest cop, la catalana ha perdut la pugna amb la castellana Marta Pérez, que ha acabat vuitena amb el seu millor registre del curs (4:04.58). Les corredores etíops han copat el podi, amb Diribe Welteji, amb un nou rècord del míting (3:57.38), seguida per Hirut Meshesha (3:57.87) i Tigist Girma (3:59.33).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)