Tir amb arc

Elia Canales guanya la plata europea de tir amb arc i certifica el bitllet per als Jocs de París 2024

Segona competició per a Elia Canales als Jocs Europeus de Cracòvia 2023 i segona medalla per a l’arquera de Constantí. Després de pujar al capdamunt del podi a la prova de tir amb arc recorbat per equips mixt al costat del gallec Miguel Alvariño, avui ha tornat a pujar al podi, però aquesta vegada al segon esglaó després de caure a la final de la categoria femenina davant la britànica Penny Healey per 2-6. De retruc, Canales s’ha assegurat l’anhelada plaça olímpica per als Jocs Olímpics de París 2024.

L’arquera catalana s’ha plantat a la gran final i s’ha assegurat el seu segon metall en vèncer en semifinals la ucraïnesa Anastasiia Pavlova. Un duel que s’ha resolt en la fletxa de desempat, per un ajustat 6-5. Prèviament, Elia s’havia imposat per 6-4 a quarts de final davant la txeca Marie Horackova i s’havia emportat la victòria a vuitens de final per 6-2 davant la francesa Audrey Adiceom.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)