Waterpolo

Cita a Long Beach

Waterpolo. La selecció de David Martín s’enfronta a Alemanya (22 h per TdP) en els quarts de la superfinal de la copa del món

Cinc dies després que la selecció espanyola femenina assolís la medalla de bronze a Long Beach, avui entra en acció en el mateix escenari el combinat de David Martín amb el propòsit de segellar un bon resultat en la superfinal de la copa del món i de calibrar el seu nivell a poques setmanes del mundial de Fukuoka. El conjunt estatal jugarà els quarts contra Alemanya (22 h per TdP) i en cas de victòria se les heuria la matinada de diumenge (2h) contra el vencedor de l’Hongria-Grècia (2h). Els emparellaments en l’altra part del quadre són Itàlia-Romania i Sèrbia-Estats Units. Amb 8 catalans entre els 15 convocats, Martín ha confiat en els blocs de l’Atlètic Barceloneta (8) i l’Astralpool CN Sabadell (4), i completen la llista Álvaro Granados (Novi Beograd), Blai Mallarach (CN Barcelona) i Alberto Barroso (Salerno).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)