Atletisme

Maria Vicente trenca la barrera dels 14 metres en triple (14,21) i s’apropa al mundial de Budapest

L’hospitalenca ha assolit el títol estatal sub23 a Tarragona

L’hospitalenca Maria Vicente (Nike) ha trencat per primer cop la barrera dels 14 metres en triple salt en l’estatal sub23 de Tarragona i amb un millor intent de 14,21 m ha superat la marca mínima per al mundial de Budapest (14,15 m) que ha fixat la federació espanyola per als menors de 23 anys. Tot i que actualment està adscrita a la federació basca perquè s’entrena a Sant Sebastià a les ordres de Ramon Cid, Vicente, que tenia com a millor marca 13,95 m, s’ha convertit en la primera atleta catalana que vola més enllà dels 14 metres.

L’atleta de l’Hospitalet de Llobregat, que a l’octubre va passar per la sala d’operacions per solucionar els seus problemes en el recte del quàdriceps, ha aparcat aquest curs les proves combinades i s’ha focalitzat en els salts horitzontals. En llargada ja va aterrar a 6,77 m el 14 de juny a Castelló, molt a prop de la seva marca personal (6,80 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)