Handbol

L’Sporting fa efectiva la clàusula de rescissió per fitxar Jan Gurri (Granollers)

El Fraikin BM Granollers ha confirmat que l’Sporting ha fet efectiva la clàusula de rescissió del contracte de Jan Gurri (2002), uns 80.000 euros, i com ja s’havia publicat el club portuguès serà la nova destinació del central de la Roca. El jugador internacional, de 21 anys, va arribar al club granollerí quan en tenia 15 i ha complert tres temporades en el primer equip. En poc temps s’ha convertit en un dels jugadors de referència de la primera línia del conjunt d’Antonio Rama, que el curs passat va assolir el subcampionat de la lliga europea.

Amb la incorporació a l’Sporting, Gurri es retrobarà amb el seu excompany al Granollers Mamadou Gasama, que ja ha renovat, i coincidirà amb altres joves talents de la seva generació com els germans Kiko i Martim Costa. L’Sporting va jugar en el mateix grup que el Granollers en l’última edició de la lliga europea, amb una victòria per a cada equip: 32-29 pels vallesans i 38-31 pels portuguesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)