Handbol

El model “Granollers” és l’escollit pels socis i aficionats per a la temporada 23/24

973 persones han participat a la votació que va proposar el BM Granollers per a escollir la nova samarreta

Els socis i aficionats del BM Granollers han tingut tres dies per votar quin dels tres models (“Clàssica”, “Franges” o “Granollers”) seria la samarreta per a l’equipació per a la temporada 23-24. L’opció “Clàssica” era una samarreta blanca, llisa, i amb detalls blau marí i blau cel al coll, a les mànigues i als laterals. En la de “Franges” hi havia tres franges horitzontals ben diferenciades, una de color blau marí, una de color blau cel i l’última, blanca. I finalment, el model “Granollers” consistia en una samarreta amb les mànigues de color blau marí i amb el mapa de Granollers dibuixat suaument per davant i per darrere.

Finalment, la proposta guanyadora ha estat la de “Granollers”, ja que l’han votat un 44,02% de socis i aficionats, deixant les altres dues en un 30,52% (“Franges”) i un 24,46% (“Clàssica”).

En la votació hi han participat un total de 973 persones, 508 de les quals, socis i sòcies, i la resta han estat aficionats/des. Així doncs, el Hummel del Fraikin BM Granollers i tota la seva base lluirà el mapa de Granollers a l’equipació de la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)