Ciclisme

Philipsen repeteix victòria a l’esprint a Nogaròu

El flamenc Jasper Philipsen (Alpecin) ha repetit victòria en la quarta etapa del Tour, amb final al circuit d’Armagnac, a Nogaròu, en un esprint espectacular i accidentat que ha contrastat amb el ritme més aviat lent amb què ha transitat la jornada. Philipsen (4h25:28) li ha guanyat la partida a Caleb Ewan (Lotto Dstny) i Phil Bauhaus (Bahrain-Victorious) i ha rematat la bona feina del seu company d’equip, Mathieu Van der Poel. L’entrada al circuit d’Armagnac, amb revolts molt tancats, ha provocat diverses caigudes en els últims 3 quilòmetres de la cursa. Entre els implicats, el campió europeu el neerlandès Fabio Jakobsen. Pel que fa la general, no hi hagut canvis i Adam Yates (UAE) continua al capdavant seguit pel seu company d’equip Tadej Pogacar.

La monotonia i l’ensopiment de la jornada s’ha trencat amb l’escapada dels normands Benoit Cosnefroy (AG2R Citroën) i Anthony Delaplace (Arkéa-Samsic), a 86 km de la meta. No han tardat adquirir un minut d’avantatge, que s’ha mantingut estable durant molts quilòmetres. Els 95 primers km del dia s’havien cobert a un ritme de cicloturista, a 35 km/h, però amb l’aventura dels dos escapats s’ha incrementa fins als 45 km/h. En tot cas, l’aventura estava condemnada i a 25 km de la meta els dos ciclistes normands han estat engolits pel gran grup.

Demà arriba la primera cita amb la muntanya, de Pau a Laruns (163 km), amb l’ascens al port de Soudet i posteriorment a Marie Blanque.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció