Atletisme

Yassine Ouhdadi, plata als 1.500 del mundial de París

L’atleta de Tortosa ha superat tres dels seus rivals en un espectacular esprint final i aconsegueix la seva segona medalla

L’atleta tortosí Yassine Ouhdadi ha aconseguit la seva segona medalla en el campionat del món d’atletisme paralímpic, que se celebra a París, després d’aconseguir la plata en la prova de 1.500, categoria T13, amb una marca de 4:00.92.

Ouhdadi, que té discapacitat visual, fa tot just tres dies que va proclamar-se campió del món en els 5.000 m, i ara ha aconseguit una meritòria medalla de plata en una cursa emocionant, on ha predominat la tàctica i que, a més, s’ha decidit a la recta final, on el català ha superat tres dels seus rivals en un increïble esprint. A qui no ha aconseguit superar ha estat al gran favorit de la competició, el tunisià Rouay Jebabli, que ha fet un temps de 4:00.23. El podi l’ha completat l’algerià Abdeellatif Baka, amb un temps de 4:01.13.

Amb aquest subcampionat, l’atleta català tanca la seva participació al Mundial de París amb actuacions esperançadores de cara als Jocs Paralímpics de París 2024.