Natació

Estrena rodona per a Mario Mollà al mundial de Fukuoka

El nedador del CN Terrassa, formant part de quartet espanyol, ha segellat el bitllet per a la final dels 4x100 m lliures i la semifinal dels 50 m papallona, amb marca personal

El nedador del CN Terrassa Mario Mollà s’ha erigit en el gran protagonista de la sessió matinal de la primera jornada del mundial de Fukuoka aconseguint el passi a la semifinal dels 50 m papallona, amb la seva millor marca personal (23.34) i catorzena de les sèries, i jugant un paper primordial en el relleu espanyol de 4x100 m lliure, que serà a la primera sessió de finals, amb el sisè registre (3:13.77). Mollà tornarà a doblar aquest migdia amb la semifinal dels 50 m papallona (13.23 h) i la gran final del relleu (14.21 h). Els altres integrants del relleu són el seu company del CN Terrassa, l’extremeny César Castro, el mallorquí del CN Sabadell Sergio de Celis, i l’aragonès Luis Domínguez (El Olivar).

El relleu femení de 4x100 m lliures, amb Carmen Weiler (Real Canoe), i les catalanes Ainhoa Campabadal i Àfrica Zamorano, del CN Sant Andreu, i Paula Juste, del CN Lleida, han ocupat el setzè lloc (3:42.53). Tampoc ha pogut superar el primer sedàs la benjamina de l’equip Emma Carrasco (CN Sant Andreu), de 17 anys, que s’ha classificat 22a en les eliminatòries dels 200 m estils (2:15.11), i la lleidatana Paula Juste, 27a en els 100 m papallona (59.94). Totes dues debutaven en un mundial absolut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)