Atletisme

Títols estatals per a Laura Redondo en martell i Aleix Pi en perxa a Torrent

Els atletes del Barça Laura Redondo, en martell (68,14 m), i Aleix Pi, en perxa (5,52 m), han sumat els dos primers títols de la delegació catalana en el campionat d’Espanya, que ha començat avui a Torrent (Horta Sud). Redondo ha sumat la seva cinquena corona de l’especialitat, quarta consecutiva, i amb un últim intent de 68,14 m haurà d’estar pendent del rànquing de la World Athletics per saber si es classifica per al mundial de Budapest. Pi, al seu torn, ha conquerit el seu primer títol de perxa després d’un duel molt aferrissat amb el seu company de club Dídac Salas. El saltador de Pineda de Mar ha hagut d’establir la seva millor marca personal (5,52 m), i millor registre estatal de l’any, per destronar a Salas (5,47 m), que aspirava a la seva tercera victòria consecutiva.

En l’última cursa de la jornada, el reusenc Abdessamad Oukhelfen (14:00.55) i el colomenc Ilias Fifa (14:02.14) s’han hagut de conformar amb el cinquè i el sisè lloc en un 5.000 m dominat per Ouassim Oumaiz (13:49.84), que ha sorprès en l’esprint final a Thierry Ndikumwenayo (13:50.13). En els 3.000 m obstacles, la banyolina Marina Guerrero (Avinent Manresa) ha ocupat el cinquè lloc amb marca personal (10:06.22) en una prova en què ha brillat la jove de 20 anys Marta Serrano (València CA), amb un nou rècord del campionat (9:26.35).

Dos bronzes en la sessió matinal

Les primeres medalles de la delegació catalana havien arribat en la sessió matinal, amb els bronzes del jove Paul McGrath (Cornellà Atlètic) en els 10.000 m marxa (40:41.74) i de Pedro José Martín (Fent Camí Mislata) en el martell (68,73 m). En aquest concurs Cristian Ravar (UA Montsià) ha estat quart, amb un últim intent de 65,59 m, la seva millor marca de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)