Ciclisme

Remco Evenepoel guanya la Clàssica de Sant Sebastià per tercer cop

Remco Evenepoel (Soudal) suma la seva tercera victòria a la Clàssica de Sant Sebastià, que com sempre es disputa el primer dissabte després del Tour i que aquest cop tenia 230,3 quilòmetres amb 7 ports de muntanya. Pello Bilbao (Bahrain) és segon en veure’s superat en el cos a cos amb el campió del mon i Aleksandr Vlasov (Bora) completava el podi.

Murgil (2a) es pujava dues vegades en el tram final i Evenepoel atacava en la primera ascensió i deixava en tres unitats el grup capdavanter, que era de sis. El belga ja havia fet un moviment marca de la casa a 70 i juntament amb Vlasov i Bilbao (Bahrain) eliminaven de la lluita pel triomf Romain Bardet (DSM), que ho havia intentat a 75, Nathan Van Hooydonck (Jumbo) i Alberto Bettiol (EF).

La presència de Mikel Landa (Bahrain) al darrera feia que la diferència dels tres candidats a la victòria anés augmentant fins als 3 minuts a l’inici del decisiu port, a manca de 10 de meta. Remco i Pello es quedaven sols a 8,5 km, a 500 m de coronar el port i es plantaven a l’últim quilòmetre colze a colze amb el basc a roda del belga. El sisè a la general del Tour afrontava l’esprint al davant i, a 300 metres, la lluita afavoria el mallot irisat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)