Atletisme

Vicente, segona amb 6,81 oficials

La federació espanyola resol el nyap del concurs de salt de llargada abans que es tanqui el rànquing que haurà de determinar les atletes classificades per al mundial de Budapest

La Federació Espanyola d’Atletisme havia d’actuar amb celeritat per resoldre el nyap del concurs de llargada, en què un desajust amb el sistema electrònic de mesurament indirecte de salts havia provocat una desviació a l’alça d’uns 20 centímetres a partir dels intents de millora en la jornada de dissabte. Ahir, a les 12 de la nit, es tancava el rànquing que havia de decidir les places per al mundial de Budapest i les atletes implicades necessitaven tenir abans els resultats oficials. Finalment, a mitja tarda es van penjar els nous resultats: la basca Tessy Ebosele, campiona amb 6,89 (2,8 m/s), la catalana Maria Vicente segona amb 6,81 m (2,1 m/s) i la valenciana Fatima Diame, tercera amb 6,74 m (2,0 m/s). Uns registres que hauran de tenir el vist-i-plau de World Athletics. Les marques inicials havien estat 7,09, 7,02 i 6,94.

Maria Vicente, molesta i crítica amb la federació per la situació viscuda dissabte, té possibilitats de ser en la llista mundialista tant en llargada com en triple. La selecció espanyola es farà pública dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)