Atletisme

Dotze atletes catalans han estat seleccionats pel mundial de Budapest

La selecció espanyola comptarà amb 56 components

Dotze atletes catalans han estat convocats pel seleccionador espanyol Pepe Peiró per participar en el mundial de Budapest que es disputarà del 19 al 27 d’agost. En total seran set en la categoria femenina i cinc en la masculina. Estan en el total de 56 components de la selecció espanyola, 29 dones i 27 homes.

En la categoria femenina han estat convocades: Jaël-Sakura Bestué en els 100 m, 200 m i el relleu 4x100 m, Esther Guerrero en els 1.500 m Marta Galimany i Meritxell Soler en la marató, Maria Vicente en el triple, i Raquel González i Cristina Montesinos en els 35 km marxa. En la categoria masculina aniran al mundial Adel Mechaal en els 1.500 m, Ayad Lamdassem i Ibrahim Chakir en la marató, Jaime Guerra en la llargada i Bernat Erta en el relleu 4x400 m.

Aquesta llista es podria ampliar fins el 7 d’agost. Laura Redondo en el martell i Maria Vicente, que ja està en el triple, en la llargada, podrien ser seleccionades. Les dues compleixen els criteris de rendiment de la federació espanyola i s’està pendent de si entren entre les que poden ser escollides en el rànquing de la World Athletics. Sempre hi han algunes baixes i les dues podrien pujar posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)