Handbol

El Barça i Luka Cindric separen els seus camins

El central croat tenia contracte fins el 30 de juny del 2025, i marxa al Dinamo de Bucarest

El Barça i Luka Cindric s’han desvinculat del contracte que els unia fins el 30 de juny del 2025. El central croat, de 30 anys, i el conjunt blaugrana han decidit separar els seus camins. Ja feia temps que s’estava parlant que Luka Cindric no continuaria en el conjunt blaugrana la propera temporada i ara s’ha fet oficial. Aquesta baixa entra en les accions del club blaugrana per retallar els pressupostos de les seccions. La baixa ha arribat amb acord econòmic entre les dues parts, al voltant dels 500.000 euros, la xifra que hauria cobrat en cada un dels dos anys que li quedaven.

El destí de Luka Cindric és el Dinamo de Bucarest romanès amb el que jugarà les tres properes temporades. El croat estarà a les ordes del tècnic Xavi Pascual, que va ser l’entrenador que el va portar al Barça. El central, de 30 anys, va arribar al Barça l’estiu del 2019 i ha guanyat 23 títols amb el conjunt blaugrana entre els que destaquen dues lligues de Campions (2020/21 i 2021/22) i quatre lligues (2019/20, 2020/21, 2021/22 i 2022/23).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció