Natació

Medalla d’or per Toni Ponce i Sarai Gascón en el mundial paralímpic

El vilafranquí s’imposa en els 100 m braça i la terrassenca en el relleu 4x100 m estils mixt

Toni Ponce ha revalidat el seu títol mundial dels 100 m braça SB5 en els campionats del món paralímpics que s’estan disputant a manchester. El vilafranquí ha fet una gran cursa i s’ha imposat amb un temps d’1:26.80 que és un nou rècord del campionat. Toni Ponce inicia la prova des de dins la piscina i en els primers metres l’ha superat el suïs Leo McCrea que es llança des de dalt i ha agafat més impuls. Abans dels 50 m ja ha remuntat la diferència i en els darrers 50 m s’ha imposat amb autoritat. Leo McCrea ha acabat segon amb 1:30.36. El vilafranquí ha guanyat una plaça per Espanya pels Jocs Olímpics de París en aquesta prova, i haurà de fer la mínima perquè sigui seva.

En el relleu 4x100 m estils mixt 34 punts Sarai Gascón ha format part de l’equip espanyol que ha guanyat el títol mundial. Iñigo Llopis, Anastasiya Dmytriv, Jose Mari Sarai Gascón ha fet un temps de 4:31.92 que és un nou rècord d’Europa.

En els 50 m lliure S13 Emma Feliu ha finalitzat en una gran cinquena posició i amb 28.02 ha batut el rècord d’Espanya que ella mateixa havia fet en les eliminatòries del matí (28.50). Marian Polo ha acabat sisena amb 28.43.

Jacobo Garrido ha lluitat amb els millor més de la meitat de la prova dels 400 m lliure S9, i al final ha acabat en una bona sisena posició amb una marca de 4:17.71. També ha acabat sisè Àlex Villarejo en els 100 m lliure S12 amb un registre de 56.19.

L’olotí Mahamadou Dambelleh no s’ha pogut classificar per la final i ha acabar novè, primer reserve, en els 100 m lliure S11 al fer un temps d’1:05.88.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)