Handbol

Dika Mem: “El Barça té plantilla per competir contra qualsevol”

El lateral del Barça Dika Mem s’ha mostrat aquest dilluns convençut que, malgrat la marxa del pivot Ludovic Fàbregas i del central Luka Cindric, “hi ha plantilla per competir contra qualsevol equip” el proper curs. Els blaugrana han iniciat avui oficialment la pretemporada amb les proves mèdiques i el primer entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i Mem veu l’equip “amb capacitat per arribar a la Final Four i guanyar tot els títols nacionals”, així com el Campionat del Món de Clubs (Super Globe) al novembre.

“El més dur és sempre arribar a les finals, però el camí és molt llarg i treballarem a mort per aconseguir ser-hi”, va subratllar l’internacional francès.

Aquesta tarda el quadre català viatja a Encamp (Andorra), on es concentrarà durant cinc dies per començar a preparar el Torneig Internacional Handball TV de Doboj (Bòsnia i Hercegovina). El primer partit, el 15 d’agost, el disputaran davant del RK Vojvodina serbi. Enquadrat al Grup B, l’equip d’Ortega es veurà les cares contra el RK Zagreb croat, dimecres 16, i contra el Celje Pivobarna Lasko eslovè, dijous 17 d’agost.

Carlos Ortega s’emporta Andorra els 17 jugadors del primer equip, inclòs l’extrem Aitor Ariño, que ultima la recuperació de la greu lesió de genoll que va patir el curs passat. I quatre més del filial: Oriol Zarzuela, Òscar Grau, Filip Saric i Manuel Ortega.

“La primera setmana serà sobretot de molt suar i molt exercici tant a la pista com a fora. Tenim la il·lusió intacta i moltes ganes d’arribar al més lluny possible”, va comentar el tècnic malagueny.

Ortega ha destacat que té un “gran equip entre mans” malgrat haver perdut algunes peces: “Hem fitxat potser del mercat dins de les nostres circumstàncies. És gent que vol fer-se gran i treballarem molt dur tot l’equip, amb ells especialment, per intentar aportar més joventut que altres anys”. L’entrenador del conjunt blaugrana té clar l’objectiu: “El Barça sempre ha d’estar a la lluita pels títols i el nostre somni sempre és estar a la Final a Quatre de la Lliga de Campions”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)