Tennis

Paula Badosa no fa net

Tennis. Es retira a Montreal abans de jugar en un curs condicionat per les lesions

Paula Badosa (45a de la WTA) s’ha retirat abans de jugar del WTA 1000 del Canadà que es disputa a Montreal a causa dels problemes físics que arrossega. La de Begur es va retirar a Wimbledon –cita a la que va arribar entre coto fluix i en la qual va sorprendre la seva presència–per lesió quan perdia contra la ucraïnesa Marta Kostyuk. En el torneig canadenc, havia d’enfrontar-se a la potent brasilera Beatriz Haddad Maia.

La catalana ha tingut moltes lesions durant el curs i això ha condicionat el seu rendiment, amb un descens significatiu en el rànquing mundial. Es va perdre l’obert d’Austràlia per una lesió a la cuixa dreta, després va fer-se una fractura per estrès a la columna vertebral a Roma i no va poder jugar a Roland Garros, una absència de les que fan mal en un torneig en què tenia esperances de progressar.

Ara, Badosa argumenta que el seu cos encara no està preparat i que el dolor “continua allà”. “Trigaré diverses setmanes a tornar a la competició, són moments difícils, gràcies a tots”, explica la de Begur, que havia agafat el fil de les bones sensacions abans de lesionar-se a Roma amb els llavors nous tècnics Pol Toledo i Eduard Esteve i que havia recuperat en gran mesura el seu nivell de joc. L’evolució de la seva lesió marcarà si pot jugar l’obert dels Estats Units, que es disputarà del 28 d’agost al 10 de setembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)