Ciclisme

Gran setè lloc de Jofre Cullell en el mundial

Ciclisme. El corredor de Santa Coloma de Farners ha vingut des del darrere en la prova de BTT XCO de pista curta

Jofre Cullell va aconseguir una gran setena posició en la cursa elit de BTT XCO de pista curta, venint des del darrere. El corredor de Santa Coloma de Farners es va quedar a vuit segons del campió, el neozelandès Samuel Gaze, que va guanyar a l’esprint el francès Victor Koretzky (20:27). Jofre Cullell va acabar amb un temps de 20:35 i en les deu voltes al circuit mai va estar més lluny d’onze segons dels primers classificats. El farnesenc no va poder lluitar per una millor plaça perquè al final es va quedar tancat en el grup que anava.

Christian Venge i el seu guia Eloy Teruel en el tàndem van acabar en la quarta posició de la prova paralímpica de la contrarellotge categoria B. El català i el murcià van completar els 28,2 quilòmetres amb un temps de 33:39.90 i es van quedar a 50.77 segons dels campions mundials, els neerlandesos Tristan Bangma i Patrick Boss, que van guanyar amb 32:49.13.

En la contrarellotge elit femenina la victòria va ser per a la nord-americana Chloe Dygert, que va sorprendre totes les rivals i es va imposar amb 46:59.80. La segona posició va ser per a l’australiana Grace Brown, que va arribar a 5.67 segons. Chloe Dygert va ser campiona de contrarellotge l’any 2019.