Vela

Xammar i Brugman pugen al quart lloc de la general del mundial de 470 mixt

El barceloní Florian Trittel i el cantàbric Diego Botín, que eren segons en la primera jornada, han baixat al cinquè lloc de la classe 49er (21 punts) en el mundial de les classes olímpiques que es disputa a la Haia després de les tres regates d’avui, en les quals han signat un tercer lloc, un onzè i una retirada que han descartat. Els barcelonins Xavier Xammar i Nora Brugman, per la seva banda, han obtingut dos quarts lloc en el 470 mixt i son quarts en la general del campionat amb 15 punts, una progressió excel·lent després del tretzè lloc de la primera jornada. En la mateixa classe, la catalana Sílvia Mas i el gallec Nicolás Rodríguez han progressat des de la vintena posició i son setens amb 16 punts.

La regatista de Cambrils Alicia Fras i la canària Elena Barrio, per la seva banda, ocupen amb 48 punts la 22a posició de la classe 49er FX, després d’un 20pè lloc, un tercer i un 22è que han descartat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)