Vela

210 vaixells per a la regata patí català a Vilanova, preliminar de la copa d’Amèrica

A la regata, que se celebrarà el mes de setembre, hi participaran un total de 27 clubs amb esportistes provinents de Catalunya, València i Andalusia, però també d’altres països europeus

Ja s’han confirmat 210 vaixells per a la regata patí català de vela a Vilanova i la Geltrú, que se celebrarà els dies 16 i 17 de setembre com a preliminar de la 37a copa d’Amèrica. Amb aquesta xifra, s’estableix un rècord d’aquestes embarcacions, fet que els organitzadors consideren un èxit i preveuen un espectacle extraordinari.

Els 210 participants inscrits a la regata representaran un total de 27 clubs amb esportistes provinents de Catalunya, València i Andalusia, però també d’altres llocs d’Europa, com Alemanya, Àustria o Bèlgica.

A més, la regata comptarà amb una nombrosa representació femenina, amb 17 dones confirmades, novament una xifra rècord per al Patí Català de Vela.

Per a Gerard Esteva, regatista de patí a vela, expresident de l’Associació Internacional de Propietaris de Patins de Vela (ADIPAV) i president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) es mostra satisfet amb el nombre d’inscripcions: “Marcarà un abans i un després en la història del patí de vela amb la promoció de la classe a escala mundial. Tots els regatistes estan molt il·lusionats amb aquesta exhibició del patí de vela i, per això, crec, s’ha produït aquest rècord històric d’inscripcions. Esperem oferir un molt bon espectacle al món.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)