El Barça venç el Zagreb (31-25) i signa la segona victòria a Doboj

Demà tancarà la fase de grups contra el Celje (21 h)

El Barça ha sumat contra el RK Zagreb (31-25) la segona victòria en el torneig internacional de Doboj (Bòsnia i Hercegovina) i referma el lideratge de grup que demà tindrà la possibilitat de sentenciar en el partit contra el Celje eslovè (21 h). El conjunt de Carlos Ortega, amb Pol Valera en el set inicial, ha pres el comandament en la posada en escena, tot i que el conjunt croat ha mantingut el resultat equilibrat fins ben entrada la segona part (3-1, 5-3, 9-6, 10-9, 11-11, 14-14 al descans; 17-17, 20-19, 22-22, 25-23). L’equip blaugrana, amb un ritme més intens i una defensa 5-1, ha encarrilat la victòria en els últims 10 minuts de partit (28-24 i 31-25).

Makuc torna demà a Barcelona

D’altra banda, per qüestions logístiques Domen Makuc no viatjarà de tornada a Barcelona fins demà al matí i, per tant, no se sabrà fins al vespre o divendres l’abast de la lesió al genoll esquerre que es va fer en la primera jornada del torneig contra el Vojvodina.