El Barça supera l’Al-Ahly (37-31) i s’emporta el títol del torneig de Doboj

Els blaugrana han encarrilat la victòria al descans (23-12)

El Barça ha superat amb suficiència l’Al-Ahly de David Davis (37-31) en la final del torneig de Doboj (Bòsnia i Hercegovina) i tanca el primer test de pretemporada amb quatre victòries. El conjunt de Carlos Ortega ha marcat la pauta des de l’inici i al descans, amb un recital ofensiu, ja havia deixat el triomf pràcticament sentenciat (23-12). En la segona part, l’equip egipci, que havia estat capaç d’esgarrapar un empat contra el Montpeller (25-25), ha retallat diferències, però en cap cas ha posat en perill la victòria blaugrana. Abans de tornar cap a la capital catalana, el Barça té previst disputar diumenge un partit amistós contra el Hannover, l’anterior equip del tècnic andalús.