Més esport

Geila Macià, tercera en el mundial juvenil d’escalada

Geila Macià (Club Muntanyenc Sant Cugat) ha assolit la medalla de bronze en la categoria Youth B del mundial juvenil d’escalada , que s’està disputant a Seül (Corea del Sud). La catalana, que al juny ja havia guanyat l’europeu juvenil de Blog a Duisburg (Alemanya), només s’ha vist superada per les japoneses Natsumi Oda i Kohana Mugishima, les dues primeres classificades. Macià ha hagut de patir de valent per superar per ben poc a l’austríaca Flora Oblasser, que s’ha hagut de conformar amb el quart lloc. La bona actuació de l’escalada catalana s’ha completat amb el sisè lloc de Júlia Benach (CM Sant Llorenç).

Els participants han lamentat que les instal·lacions i les vies proposades per l’organització no estan a l’alçada d’un mundial juvenil i que tenen poc a veure amb les de categories absolutes. Geila Macià i Júlia Benach disputaran també la disciplina de blog en aquest mundial juvenil, el 26 i 27 d’agost i on totes dues també tenen possibilitats de lluitar per les places d’honor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)