Handbol

La supercopa, en marxa

Handbol. El KH-7 Granollers ha derrotat en la primera semifinal femenina l’OAR Gràcia de Sabadell per 23-39 en l’inici de la supercopa de Catalunya. Les finals seran el 29 d’agost

La victòria del KH-7 Granollers contra l’OAR Gràcia de Sabadell per 23-39 en la primera semifinal femenina va posar en marxa les supercopes de Catalunya. Aquest primer partit es va disputar al pavelló municipal OAR Gràcia de Sabadell. El conjunt granollerí va agafar el domini del partit des de l’inici i al descans ja guanyava per 11-20.

El segon finalista de la competició femenina sortirà de la semifinal que han de disputar el FH Sant Vicenç i el H Sant Quirze dissabte, 26 d’agost, a les set de la tarda, al poliesportiu municipal Sant Josep.

En la supercopa de Catalunya masculina només es jugarà una semifinal, ja que el Fraikin Granollers està classificat directament per a la final. El Sant Esteve de Palautordera i el Barça disputaran la semifinal el divendres 25 a les vuit del vespre al pavelló d’Els Quatre Hereus.

Els títols, a Martorell

Les dues finals de les supercopes de Catalunya es jugaran al pavelló municipal d’esports de Can Cases de Martorell el dimarts 29 d’agost. La final femenina es disputarà a tres quarts de set de la tarda, mentre que la masculina es jugarà a partir de les nou del vespre. Les dues finals seran retransmeses, en directe, pel canal Esport3 de Televisió de Catalunya.

La temporada passada el KH-7 Granollers va guanyar el títol femení després de superar en la final a l’OAR Gràcia de Sabadell. El campionat masculí de la supercopa de Catalunya va tornar a ser per al Barça, que es va imposar en la final al Fraikin Granollers.

SUPERCOPA DE CATALUNYA
Femenina
Semifinals
OAR Gràcia - KH-7 Granollers 00 - 00
St. Vicenç - St. Quirze dia 26 - 19 h
Final
Els dos guanyadors dia 29 - 18.45 h
Masculina
Semifinals
St. Esteve Pal. - Barça dia 25 - 20 h
Fraikin Granollers ja és finalista
Final
Granollers - guanyador dia 29 - 21 h - Les finals de les dues categories es jugaran a Martorell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)