Tennis

Paula Badosa debutarà contra Venus Williams en l’Obert dels Estats Units

Rebeka Masarova i Albert Ramos també estan en el quadre principal

Paula Badosa debutarà contra Venus Williams en l’Obert dels Estats Units que s’inicia dilluns. L’empordanesa tornarà a la competició després d’haver-se de retirar del torneig de Wimbledon per una lesió. Va intentar tornar en el Masters 1.000 de Montreal, es va inscriure en el quadre, però va renunciar abans de disputar el primer partit. Paula Badosa ocupa el lloc 46 del rànquing mundial i al seu davant tindrà a una guanyadora del torneig en dues ocasions (2000 i 2001) i exnúmero 1 mundial, de 43 anys i que ara és la 407 de la llista mundial.

La barcelonina Rebeka Masarova, 74 del món, ha quedat emparellada en el quadre gran amb la vuitena cap de sèrie del torneig, la grega Maria Sakkari.

En el quadre masculí el mataroní Albert Ramos, 90 del rànquing ATP, jugarà el primer partit en l’Obert dels Estats Units contra el nord-americà Alex Michelsen, 133 del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)