Tennis

El maleït 2023 de Paula Badosa

Tennis. La begurenca dona per acabada a l’agost una temporada en què s’ha perdut tres grans eslams. Va començar l’any amb una lesió a la cuixa, i l’esquena l’ha martiritzat des del maig

L’Obert dels Estats Units arrenca sense Paula Badosa. Tenia programada l’estrena contra la veterana Venus Williams, però la begurenca ni tan sols començarà l’últim gran eslam. Res de nou en un any infernal per a Badosa, que s’ha perdut tres dels quatre grans tornejos. Només va participar en el de Wimbledon, on es va retirar en la segona eliminatòria quan perdia contra la ucraïnesa Marta Kostyuk (6-2 i 1-0). Els problemes a l’esquena que arrossega des del maig han fet desistir la jugadora nascuda a Nova York no només de jugar l’US Open, sinó tota la resta de l’any. “Ens veiem l’any que ve, més forta que mai”, expressava en l’anunci de la renúncia.

Badosa va arribar al gener a semifinals a Adelaida (WTA 500), però no les va arribar a disputar per una lesió a la cuixa que li va fer perdre’s el primer gran eslam, el d’Austràlia. Van arribar brots verds a la primavera, coincidint amb la incorporació de Pol Toledo i Eduard Esteve com a entrenadors, però l’esquena li va jugar una mala passada a Roma, al maig, i se li ha acabat convertint en un malson. En el lloc 46 del rànquing WTA, Badosa tanca l’any amb 27 partits (18-9) en onze tornejos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.