Handbol

Festa de l’handbol català

Handbol. Supercopa. BM Granollers - Barça (21 h) i KH-7 Granollers - Handbol Sant Quirze (18.45 h), les finals masculina i femenina que es disputaran avui al pavelló Can Cases de Martorell

El Fraikin BM Granollers –que està immers en la prèvia de l’EHF European League que jugarà dissabte al Palau d’Esports contra el Constanta romanès, a qui va guanyar en l’anada 27-29– i el Barça disputaran aquest vespre (21 h, Esport3) la final de la supercopa Catalunya al pavelló Can Cases de Martorell. Des que la competició va adoptar aquest nom el curs 2012/2013 la final ha estat sempre la mateixa. Els blaugrana van passejar-se contra el Sant Esteve de Palautordera (15-51) amb minuts per als joves Ian Barrufet, Zarzuela o els germans Cikusa. El tècnic vallesà Antonio Rama no forçarà els seus homes. Abans de la final masculina es disputarà la femenina (18.45 h, Esport3), que enfrontarà l’Handbol Sant Quirze –que va superar in extremis el FH Sant Vicenç (26-27)– i el KH-7 Granollers, que va superar l’OAR Gràcia de Sabadell sense patiment (39-23). El Granollers i el Sant Quirze ja es van veure les cares en la final del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)