Tennis

Djokovic torna a ser el número 1 mundial

Tennis. Masarova guanya en l’estrena a l’obert dels Estats Units i Ramos perd

Novak Djokovic tornarà a encapçalar la llista mundial de l’ATP un cop s’acabarà l’obert dels Estats Units. El serbi s’ho va assegurar després de guanyar el primer partit, contra el Francès Alexandre Muller, per 6-0, 6-2 i 6-3. En l’edició de l’any passat Novak Djokovic no va disputar el gran eslam nord-americà i no defensa cap punt. El serbi va ser el número 1 per darrer cop el passat 26 de juny i ho tornarà a ser l’11 de setembre, faci el que faci Carlos Alcaraz en aquest gran eslam, en què defensa el títol.

La barcelonina Rebeka Masarova va ser la sorpresa en la primera eliminatòria i va derrotar la vuitena cap de sèrie, la grega Maria Sakkari. Rebeka Masarova, la 71a del rànquing mundial, va guanyar per 6-4 i 6-4 la vuitena del rànquing WTA en 1h27. La rival de la barcelonina en la segona eliminatòria serà l’eslovaca Anna Karolina Schmiedlova, la 64a del món, que va superar per 6-4, 3-6 i 6-3 l’ucraïnesa Kateryna Baindl en el primer partit.

El mataroní Albert Ramos va perdre en el seu primer partit a Nova York contra el nord-americà Alex Michelsen per 4-6, 3-6 i 4-6 en dues hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)