Futbol sala

El Barça salva un punt a Pamplona en l’últim minut (3-3)

Els blaugrana perdien per 3-1 i Pito ha empatat a falta de 40 segons

El Barça ha empatat (3-3) en la seva visita a la pista del Xota en el primer partit de la lliga. El campió ha salvat un punt en el darrer minut ja que perdia per 3-1 i ha empatat amb un gol de Pito a falta de 40 segons.

La primera meitat ha estat anivellada i sense gols. El Xota s’ha mostrat efectiu en defensa, mentre que el Barça ha estat poc inspirat en atac. Les seves millors ocasions han estat dues rematades molt seguides al voltant del minut deu de Sergio González i Nico. Al descans s’ha arribat amb el 0-0 inicial.

En el primer minut de la segona meitat el conjunt navarrès ha marcat i el Barça ha anat a buscar ràpidament l’empat. Ha creat ocasions però el porter local ha estat mot encertat. A nou minuts del final Catela ha empatat i en els minuts següents els blaugrana han tingut ocasions per posar-se per davant. Després d’una de molt clara, el Xota ha anat ràpidament a l’atac i ha marcat el 2-1 a cinc minuts de la fi. El 3-1 ha arribat quan els blaugrana han atacat de cinc sense porter a tres minuts del final. El Barça ha insistit i primer Catela i després Pito, a 40 segons per acabar, han marcat i el partit ha acabat amb empat.