Rem

Carracedo, a la final del mundial, assegura plaça olímpica

El banyolí Manel Balastegui i l’ampostina Aina Cid buscaran aconseguir un passi per als Jocs Olímpics de París 2024 en les seves respectives finals B

El doble scull lleuger de Dennis Carracedo i Caetano Horta, tercers a la semifinal darrere de Suïssa i Itàlia, s’han classificat per a la final del campionat del món de rem que s’està disputant a Belgrad. D’aquesta manera, asseguren una plaça no nominal per a la federació espanyola als Jocs Olímpics de París 2024. Després de la prova, la parella formada pel banyolí Carracedo i el gallec Horta afirmaven haver competit bé, i s’han mostrat amb ganes i possibilitats d’aconseguir una medalla a la final.

D’altra banda, el banyolí Manel Balastegui ha estat quart en la semifinal d’skiff lleuger (prova no olímpica), i el dissabte remarà a la final B. Dissabte, a més, qui tindrà la possibilitat de classificar-se en la modalitat de doble scull és el banyolí Aleix García, juntament amb Rodrigo Conde, que a priori ho tenen tot de cara per obtenir el bitllet per als JJOO de l’any vinent.

Finalment, qui ha quedat sense opció de medalla han estat l’ampostina Aina Cid i l’aragonesa Esther Briz, en la modalitat de dos sense timoner, que ja es van classificar per a les semifinals en la repesca, i finalment han quedat cinquenes. D’aquesta manera, hauran de lluitar per a la plaça olímpica a la final B, on buscaran quedar entre les cinc primeres posicions per certificar el passi als JJOO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)