Handbol

Carlos Ortega: “Aquest any som més humans”

El Barça s’estrena demà a la Champions a la pista del Montpeller (20.45 h per Esport 3) després de l’empat a la lliga Asobal contra el Bidasoa (26-26)

El Barça enceta demà el seu periple a la Champions a la pista del Montpeller (20.45 h per Esport3) amb el repte de tornar-se a guanyar la plaça per a la final a quatre de Colònia, tot i ser conscients que l’equip ha perdut potencial amb la marxa de Luka Cindric i especialment del pivot Ludovic Fàbregas. “Aquest any som més humans i sabem que sinó ho donem tot qualsevol rival ens pot guanyar”, ha admès el tècnic Carlos Ortega, després que dissabte passat no pogués passar de l’empat a la pista del Bidasoa (26-26).

El Montpellier s’ha renovat aquest curs, en la seva tornada a la màxima competició europea després d’arribar la temporada passada a la final a quatre de la Lliga Europea. L’equip francès ha perdut homes com Descat o Bos, però té grans noms a la seva plantilla com Diego Simonet, Skube, Porte o Karlsson. A més, manté a Patrice Canayer a la banqueta, en la seva trentena i última temporada com a entrenador.

Per la seva banda, Dika Mem transmet la il·lusió de l’equip per tornar a la Champions: “Tenim moltes ganes de jugar a Montpeller. Serà un partit molt difícil, en una pista que ens pressionarà. Pels francesos sempre és bo jugar allà davant de l’afició del nostre país. Tenim moltes ganes i la ment posada en els dos punts”, ha destacat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)