Patinatge

Llorenç Àlvarez, subcampió mundial

Patinatge. El patinador del CPA Ripollet es queda a només 64 centèsimes de l’or individual en dansa, a Ibagué

El terrassenc Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet) continua abonat a les places del podi en els grans campionats, i marxarà del mundial d’Ibagué (Colòmbia) com a subcampió individual de dansa i havent segellat la primera medalla de la delegació catalana en la competició. Líder després de la rutina en Style Dance (67,24), el patinador català va acabar cedint el primer lloc al portuguès Pedro Walgode després d’una ajustadíssima final de dansa lliure. Poc més d’un punt van separar els tres primers classificats. Walgode va sumar 156,78, Álvarez, amb l’intrigant Scorpion, 156,14, i el colombià Brayan Carreño, 155,51, per completar el podi davant de la seva afició. El patinador vallesà havia obtingut una medalla de plata en el recent europeu de Ponte di Legno (Itàlia), va guanyar un bronze en el mundial del 2022 i va ser campió europeu i mundial el 2021. En la final femenina, el títol va ser per a la italiana Roberta Sasso (152,36), seguida per l’espanyola Natalia Baldizzone (150,04) i la paraguaiana Erika Alarcón (146,65).

Entre els júniors, el patinador vilafranquí del CPA Torredembarra Ot Font, que era tercer després de la primera jornada (52,88), es va quedar a les portes del podi amb un valuosa quarta posició (119,90) en el seu primer mundial. Van ocupar les places d’honor el portuguès Diogo Costa (127,25), el colombià Jeshua Folleco (124,48), i l’italià Francesco Vittuari (120,28), 38 centèsimes més que el vilafranquí. Ot Font tornava a competir ahir al vespre al costat de la seva companya al CPA Torredembarra en la modalitat de parelles de Style Dance.

LA DADA

Ot Font (CPA Torredembarra) ocupa la quarta posició en la competició júnior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)