Futbol sala

L’Industrias no té premi a la reacció final a Peníscola (7-5)

L’Industrias Santa Coloma ha encaixat a Peníscola (7-5) la segona derrota en tres jornades de lliga en un partit que s’ha torçat en tres minuts fatídics de la segona part.

En la primera meitat l’equip colomenc ha sabut respondre a la iniciativa local i ha segellat les taules (2-2). Khalid (7’), en jugada individual, i Àlex Verdejo (17’), en un xut des dels 10 metres, han estat els autors dels gols del conjunt de Xavi Closas. Després de la represa, tres gols seguits dels locals, del minut 26 al 29, han deixat el partit molt coll amunt per als de Santa Coloma de Gramenet. Verdejo, en pròpia porta, ha marcat el sisè quan l’equip català ja se l’havia jugat amb atacs amb cinc jugadors. L’Industrias ha tingut una bona reacció final, però els gols de Cardona (36’), Borja Puerta (37’) i Uri Santos (39’) no han estat suficients per puntuar a Peníscola.