Handbol

Ortega: “El Porto juga ara més ràpid”

El Barça defensa el lideratge de la Champions contra el vencedor de la lliga portuguesa, que també ha sumat dues victòries en les dues primeres jornades europees

El Barça defensa el lideratge de la Champions a la pista del Porto (18.45 h per Esport 3), un rival que com els blaugrana ha resolt amb victòria les dues primeres jornades europees. Dos triomfs segellats per la mínima (24-23 contra el Wisla Plock i 29-30 contra el Celje) i gestats després d’haver remuntat resultats adversos, un circumstància que ha volgut posar en valor aquest matí el tècnic andalús Carlos Ortega. El preparador del Barça també ha destacat els canvis que ha experimentat l’equip amb Carlos Resende a la banqueta, substitut de Magnus Andersson: “Està posant el seu segell a l’equip. Abans jugaven més aviat lents i ara ho fan més ràpids. També juguen les accions de 7 contra 6 d’una altra manera.” L’últim precedent del Barça-Porto va ser en la final de la supercopa ibèrica, en què el conjunt català va vèncer per 38-44, tot i que al descans empataven a 22. En la plantilla de l’equip portuguès destaca la presència del poderós pivot d’origen cubà Victor Iturriza, un jugador que havia estat pretès pel club blaugrana.

Ariño torna a una convocatòria europea

La principal novetat de la convocatòria del Barça és la inclusió de l’extrem Aitor Ariño, que va recuperant el ritme després d’una lesió de llarga durada i en el partit de lliga contra el Torrelavega ja va anotar 5 gols. També es manté entre els escollits el jove primera línia del filial Petar Cikusa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)