Patinatge

Pau Garcia manté l’hegemonia i enllaça el tercer títol mundial absolut

El patinador de Parets del Vallès ha liderat una altra gran jornada catalana a Ibagué amb les plates de Kilian Gomis i Carla Escrich

El patinador de Parets del Vallès Pau Garcia (AS Cunit), líder després del programa curt, ha complert els pronòstics i ha enllaçat el seu tercer títol mundial absolut a Ibagué (Colòmbia), que se sumen als dos assolits quan era júnior. Al costat del rei de l’artística mundial, Kilian Gomis (CPA Ripollet) ha completat el doblet i ha arrodonit una altra gran jornada per al patinatge català a Ibagué. Garcia i Gomis ja havien acaparat les dues primeres places del podi en l’europeu de Ponte di Legno (Itàlia). En la prova femenina, Carla Escrich (CPA Caldes d’Estrac) ha pujat un graó respecte el mundial d’Argentina i s’ha penjat la medalla de plata després de mantenir el segon lloc que ja ocupava en el programa curt. Clàudia Aguado (CPA Ripollet), setena després de la primera rutina, ha escalat fins a la quarta plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)