Futbol sala

L’Industrias perd a la pista del Betis (5-2) i segueix sense conèixer la victòria

L’Industrias Santa Coloma encadena una derrota més, aquest cop al pavelló del Betis per 5-2. Els de Xavi Closas no han acabat de trobar l’efectivitat de cara a porteria i el Betis no ha perdonat.

Els de Santa Coloma de Gramenet han inaugurat el marcador amb un gol de David Peña al minut 2 de partit. Però els locals només els han calgut dos minuts per remuntar-ho i capgirar el resultat en un 3-1, amb gols de Lemine i Roger. El primer quart ha estat dominat pel Betis, que ha tingut uns molt bons minuts de joc. Tot i això, l’Industrias no s’ha desfet ha tingut diverses ocasions de gol, però Molina, el porter dels sevillans ha estat providencial. Abans del descans els locals, han volgut marxar més tranquils i Rafa López ha firmat la tercera diana (20’).

Tornant de la mitja part Borja Puerta, molt atent, ha salvat els que podrien haver estat el quart, el cinquè i el sisè dels andalusos. Però finalment, el quart dels locals ha arribat. Piqueras la protagonitzat enviant al final de la xarxa un xut creuat amb la dreta (32’). Amb el quart gol en contra, Xavi Closas ha decidit arriscar fent sortir a David Peña com a porter jugador, i l’Indutrias ho ha sabut aprofitar. En la primera jugada atacant amb cinc ha arribat el segon dels de Santa Coloma, convertit en una diana de Bernat Povill. El gol però, ha arribat massa tard pels catalans. I per rematar-ho, Piqueras, firmant el doblet, ha sentenciat el partit a últim minut, tancant el marcador amb un 5-2.

Amb aquesta derrota, l’industrias segueix sense conèixer la victòria i en cinc jornades de lliga acumula només un punt de 15 possibles.