Futbol sala

El Barça no perdona al Palau i guanya l’Alzira per 6-1

El Barça, al Palau, no perdona. I l’Alzira, que no ha fet un mal partit, ho ha comprovat. Els de Jesús Velasco han exhibit tot un festival de gols i de joc en equip, després de remuntar el gol de Rubi al minut 6.

En només sis minuts de partit, l’Alzira s’ha avançat al marcador amb un gol de Rubi. Però el Barça no ha tardat a contestar. Minut i mig després Àlex Yepes ha protagonitzat la primera diana dels blaugranes, i també la seva primera amb el conjunt culer. Adolfo ha estat el segon a sumar-se la festa i ha capgirat el resultat al minut 18. El Palau ha marxat al descans amb el 2-1 al marcador.

La segona meitat ha continuat l’espectacle. Al minut 22, André Cohelo ha firmat un golàs, el tercer pels locals. L’Alzira, tot i que ha defensat un bon paper, no ha pogut amagar el desgast els últims deu minuts de partit. I al 33’ ha arribat el quart dels locals, amb diana de Sergi González, de córner. La festa no ha acabat aquí. Tot i que l’Alzira ha volgut arriscar atacant amb 5, Dyego i Adolfo volien deixar la seva empremta aquesta nit al Palau. I als minuts 38’ i 39’ els futbolistes culers, respectivament, han sentenciat la nit fent pujar el marcador el 6-1.

Amb aquesta jornada, el Barça acumula ja quatre victòries, que tres d’elles són els quatre partits al Palau, una derrota i un empat. I aquesta suma, ara mateix els deixa com a líders de la classificació, a l’espera del resultat del Mallorca.