Handbol

Ortega: “El Celje es creix davant les adversitats”

El Barça vol refermar la condició de líder de grup de la Champions a la pista del cuer, que tot i no haver puntuat ha venut molt cara la seva derrota en tots els partits, excepte contra el Magdeburg

El Barça defensa demà la condició de líder invicte de la Champions a la pista del Celje eslovè (18.45 h per Esport 3), que tot i ser el cuer ha portat fins al límit als seus rivals en tres de les quatre jornades de la competició. Excepte el partit contra el Magdeburg (39-23), el Celje ha tingut oportunitat de puntuar contra el GOG Gudme (38-36), el Porto (29-30) i el Montpeller (29-31), i per tant el partit no serà ni de bon tros un tràmit per als de Carlos Ortega. “El Celje ha venut molt cara la derrota en tots els seus partits, excepte en la seva visita a Magdeburg. Va tenir el Porto grogui i el Montpeller no sabia si guanyaria fins a l’últim atac. És una pista emblemàtica i un equip molt jove que es creix en l’adversitat”, assegura el tècnic andalús.

L’entrenador blaugrana destaca la capacitat del Celje “per treure cada any bons jugadors” i sobreposar-se a les pèrdues. “És una factoria de l’handbol europeu. Aquesta temporada han sorgit homes com Mitja Janc, germà de Blaz, o Zabic, que era el segon pivot la temporada passada i ara està fent un gran torneig”, apunta. Ortega repeteix la mateixa convocatòria de les últimes jornades europees, amb la inclusió del jove Petar Cikusa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)