Futbol sala

L’Industrias tomba l’Inter (2-1) i suma la primera victòria a la lliga

Uri Santos (29’) i David Peña (34’), a la segona part, han capgirat el gol inicial del conjunt madrileny

L’Industrias Santa Coloma ha superat el Movistar Inter per un ajustat 2-1 i després de sis jornades ha pogut cantar la primera victòria a la lliga. L’equip colomenc ha tornat a evidenciar que se supera davant les adversitats i que és capaç d’oferir la seva millor versió contra els rivals més poderosos. Avui ha hagut de remuntar el gol inicial de Rubi (10’) en una primera part molt igualada per sumar els 3 punts al seu caseller i allunyar-se momentàniament de les places de descens. Uri Santos (29’) i David Peña (34’), després d’una gran jugada col·lectiva, han culminat la remuntada local a la segona part. Amb grans intervencions de Borja, l’Industrias ha sabut resistir quan l’equip madrileny (37’) s’ha disposat a atacar amb cinc jugadors i ha segellat l’anhelat primer triomf del campionat. De fet, Corso ha pogut marcar el tercer, però la pilota s’ha estavellat al pal.