Esports de muntanya

Rècord de participació en l’Olla de Tapis

Ludovic Fernández (Tocats del Cim) i Aina Cusí (Merrel) son els vencedors de l’Olla de Tapis, la tercera edició de la qual es va dur a terme a Maçanet de Cabrenys ab rècord de participants (421). La mitja marató, amb gairebé 1.000 m de desnivell acumulat, es va resoldre en la darrera ascensió quan Fernández es desempallegava de Miquel Cruz, segon a quatre minuts del vencedor. Aimar Vélez va ser tercer a 14, amb un temps de 2 hores. Laia Calzada (BCN Trail) i Alexandra Fischer (Tocats del Cim) van ser segona i tercera amb 2h22 i 2h28 –Cusí va fer 2h11 i era onzena absoluta. Fabian Carmona i Cristina Domínguez van guanyar la versió de 9 km i 300 m D+, la Tupí.

“Volem continuar en la línia d’oferir circuits salvatges perquè la gent gaudeixi de l’experiència” destacava Jep Coromines. El director de la cursa posava en valor el creixement d’inscripcions, passant de 407a 421 i amb clubs vinguts d’arreu. La cita de l’Alt Empordà era la quarta de les si que formen el circuit Valls Catalanes Trailrunning Challenge, que començava a Molló al juny i que es completa amb la Trail des Salines a Ceret (22 d’octubre) i la Centúria Trail a Sant Pau de Segúries l’11 de novembre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)