Futbol sala

L’Industrias fa un bon partit i empata (2-2) a la pista del Cartagena

Els colomencs han encaixat un gol en l’últim minut

L’Industrias Santa Coloma ha empatat a la pista del Jimbee Cartagena (2-2) en encaixar un gol en el darrer minut. Els colomencs han encadenat dos partits puntuant. El conjunt murcià ha posat a prova el porter colomenc Borja en els primers minuts i en el 5 ha inaugurat el marcador. Els colomencs han fet un pas endavant, han disposat d’ocasions, però s’ha arribat al descans amb el 1-0.

En la segona meitat l’Industrias ha donat la volta al marcador i David Peña ha marcat ha marcat dos gols en dos minuts (1-2) a falta de deu minuts pel final. El Cartagena ha buscat l’empat i ha a falta de cinc minuts ha ataca de cinc sense porter, i ha trobat el seu premi en el darrer minuts quan ha empatat.