Tennis taula

El català Ladimir Mayorov, campió del Top europeu U11

El jugador català Ladimir Mayorov Bakhtin (TT Cassà) ha fet història. El palista que viu a Calella s’ha proclamat campió del Top Europeu U11 de tennis de taula. En una competició amb els millors d’Europa, Mayorov ha pujat al graó més alt del podi. Es tracta d’una fita històrica. Ladimir té 10 anys, és fill dels entrenadors professionals i destacats jugadors en el seu moment Eduard Mayorov i Svetlana Bakhtina. A Lieja (Bèlgica), aquest cap de setmana, el jove català, acompanyat del seu pare com a tècnic, ha brillat amb llum pròpia assolint l’èxit de guanyar una competició on participaven els millors jugadors europeus de la categoria Under 11.

Ladimir Mayorov és el número 1 del rànquing català i estatal i ara és el campió del Top Europeu. És el número 1 tant en benjamí com en aleví, que tenen dos anys més. Actualment juga amb el TT Cassà a la Divisió d’Honor masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)