Més esport

La Fira de l’Esport d’hivern, a Puigcerdà

Organitzada per la UFEC i Esportcat i amb la implicació de cinc federacions esportives catalanes, es farà diumenge

Diumenge es farà al Club Poliesportiu de Puigcerdà l’edició d’hivern de la Fira de l’Esport Català, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física (Esportcat). És un espai per divulgar l’activitat de les federacions catalanes i donar a conèixer diferents disciplines esportives d’hivern, i es comptarà amb fins a 11 activitats de modalitats com cúrling, patinatge sobre gel, hoquei sobre gel, bike trial, falconeria, curses d’orientació, etc. L’esdeveniment també té l’objectiu també de promoure els valors associats a l’esport i apropar a la ciutadania els beneficis individuals i col·lectius de la pràctica de l’activitat esportiva. Les federacions esportives catalanes que participaran en l’esdeveniment són Esports d’Hivern, Ciclisme, Caça, Curses d’Orientació i Patinatge.

“Aquesta Fira complementa perfectament la Fira de l’Esport que vam celebrar fa poc menys d’un mes a Barcelona, ja que permetrà difondre la seva activitat a cinc federacions que per la seva naturalesa els beneficia molt més l’ambient d’una localització com Puigcerdà”, ha dit en la presentació oficial Gerard Esteva, president de la UFEC. Lourdes Ravetllat, representant territorial de l’Esport a Lleida, ha explicat: “Es tracta d’un pas mes per fer promoció d’aquest teixit esportiu tan ric que tenim aquí a Catalunya. I fer-ho territorialment encara dona més aquest punt de qualitat”.

Des de les 10:30 h fins a les 17h, els visitants podran accedir de manera gratuïta a l’espai de la fira per gaudir d’una variada mostra d’activitats, exhibicions i tallers de la mà de les federacions esportives catalanes. Les activitats estan pensades per a un públic familiar, per a que dels més grans als més petits tinguin l’oportunitat de fer algun tastet esportiu, així com gaudir d’altres atraccions per entretenir-se, com inflables lúdics i esportius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)